8 Φεβ 2011

Ενημέρωση

Χαλάνδρι, 1/2/2011

Αγαπητοί Γονείς

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Α. Το ΔΣ του Συλλόγου προετοιμάζει ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τον Φεβρουάριο. Η ατζέντα της συνέλευσης έχει ήδη αρκετά τρέχοντα θέματα για συζήτηση παρόλα αυτά βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση. Αν υπάρχει κάποιος από σας που επιθυμεί να θέσει επιπλέον θέματα παρακαλείται να έρθει εγκαίρως σε επαφή με τα μελή του ΔΣ –μέχρι και την Παρασκευή 18-02-2011-ώστε να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Δευτέρα 28-02-2011 με εναλλακτική την Τέταρτη 02-03-2011. Τα θέματα που θα συζητήσουμε θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 21-02-2011

Β. Μετά από σχετικό αίτημα μελών του συλλόγου έγιναν ενέργειες για το έλεγχο κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στην περιοχή του σχολειού μας. Το ΔΣ του συλλόγου έχει έρθει σ επαφή με το ΕΜΠ για το θέμα και τις δυνατότητες μέτρησης και έλεγχου της ακτινοβολίας. Σχετικά θα ενημερωθείτε εκτενώς στην επικείμενη γενική συνέλευση. Πάντως το αρχικό συμπέρασμα από τις μέχρι τώρα ενέργειες είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για ανησυχία ως προς τα επίπεδα ακτινοβολίας στο σχολείο. Βεβαίως η κατάσταση βρίσκεται υπό παρακολούθηση και διερεύνηση.

Γ. Οι απογευματινές δραστηριότητες συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή. Το ΔΣ για το λόγο αυτό προετοιμάζει δυο νέες δραστηριότητες που θα αρχίσουν το Φεβρουάριο εάν φυσικά υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον από γονείς και μαθητές. Θα ενημερωθείτε για τα περεταίρω με αντίστοιχα σημειώματα. Οι πληρωμές για τις δραστηριότητες θα γίνονται στο σχολείο, στους χώρους των δραστηριοτήτων, κάθε μήνα και σε ημερομηνία για την οποία θα σας ειδοποιήσουμε. Ευχόμαστε και ελπίζουμε στην καλή συνεργασία όλων σας. . Επίσης δίδεται η δυνατότητα σε όσους από εσάς είναι αδύνατον να έρθετε στις μέρες πληρωμών στο σχολείο να βάζετε το ακριβές αντίτιμο σε ένα φάκελο με γραμμένο απέξω το όνομα του παιδιού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (ή και email) και να το παραδίνετε στους γυμναστές-δασκάλους οποιαδήποτε μέρα.

Δ. Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να έχουμε τη δυνατότητα το Σχολειό μας να συνεχίσει να έχει τον επιστάτη του, συνεχίζεται και αυτή την Εβδομάδα. Ο θεσμός αυτός έχει πολλαπλά οφέλη για το Σχολείο, την ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους του, την προστασία των παιδιών μας μέσω της πρόληψης επικινδύνων καταστάσεων. Γι αυτό παρακαλούμε όλους να συνδράμετε στην προσπάθεια αυτή σε πείσμα των δύσκολων καιρών.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.